Intressanta matkulturer

Spendera inte för mycket på det goda

Snus är något som används mycket mer i Sverige än andra delar av världen. Som land förbrukar vi ungefär lika mycket tobak som andra länder men till skillnad från andra länder är snuset en dominerande tobaksprodukt i Sverige.

Handla online

Precis som allt annat gott är det lätt att man spenderar lite för mycket på att köpa snus. Känner man att det blir för dyrt men inte vill sluta så kan man istället välja ett billigt snus och ett bra sätt att hålla nere kostnader är att köpa sitt snus online. På SnusBolaget finns ett stort utbud som gör det lätt att hitta rätt smak eller märke. Snuset kommer alltid att vara billigare om det beställs online istället för att köpas i en fysisk butik.

Hälsa

Precis som andra tobaksprodukter kan snus inte anses vara hälsosamt, utan det är mer av en produkt man unnar sig i måttliga mängder. Förutom att hålla snusandet måttligt är det

även viktigt att äta hälsosamt. Även om man håller nere på sitt snusande kan det leda till missfärgningar på tänderna, därför kan snusare ibland behöva bleka sina tänder. Precis som med godis och annat man unnar sig gäller det att göra så i måttliga mängder.