Ceviche på pilgrimsmusslor

Pilgrimsmusslor är en stor favorit hos mig. Passar riktigt bra i en ceviche

  • Pilgrimsmusslor (alt kammusslor)
  • Lime
  • Salt
  • Peppar
  • Avokado
  • Rödlök
  • Chili
  • Mango
  • Vitlök
  • Koriander
  • Japansk ljus Soya
  • Hellmans majonnäs
  • Svarta sesamfrön

Skär musslorna i skivor och lägg i en skål. Pressa över lime och riv i limeskal, salta och peppra. Låt musslorna marineras i 30min-1tim. Dom är klara när dom vitnar. Gör en finhackad salsa av rödlök, vitlök, chili, mango, avokado, koriander och en skvätt pressad lime. Blanda soya och majonnäs till en sås. Lägg upp musslorna på fat, låt inte vätskan komma med. Vid behov kan dom dra på papper först. Servera med salsa, såsen och sesamfrön

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.