Mozzarella Carpaccio 

Krämig mozzarella med härliga smaker av olivolja & citron. Som tillbehör, tapas, förrätt eller när som helst. Vi serverade den som den var med varsin gaffel att hugga in med. Ett naturellt eller rostad surdegsbröd hade passat bra till också 

  • Mozzarella
  • Creme fraich
  • Olivolja
  • Citron (saft + skal)
  • Flingsalt
  • Chili (färsk eller torkad)
  • Något grönt (salladslök, persilja, basilika)
  • Nymalen svartpeppar

Lägg tunnt skivad mozzarella på ett fat. Bre över créme fraich på varje skiva. Pressa över lite citronsaft & ringa över riktigt med olivolja. Toppa med finrivet citronskal, svartpeppar, flingsalt, chili och grönt

PS. Gör mycket! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.