Tacos/tortilla har fått en ny innebörd här hemma. Dessa bröd görs små och tunna och skall gå att äta i två-tre tuggor. Toppas med mycket smaker med sting i. Traditionell “svensk tacos” kan slänga sig i väggen
- 2 dl Majsmjöl (+lite vid kavling)
- 2 msk Fiberhusk
- 1 nypa Bakpulver
- 1/2 tsk Salt
- 2 dl Vatten
- 1 msk Rapsolja
Blanda de torra ingredienserna. Rör i vatten och rapsolja. Kavla ut till små (c 10 st) runda bröd. Stek i torr panna på hög värme på bägge sidor. Lägg på galler under en handduk medans alla blir klara. Går att frysa men som allra godast att äta direkt medans dom är ljumna
Vår godaste topping hittills! Pulled pork, pico di galo, chipotelmajonäs, rödlök, lime
Det här måste jag testa! Du har många bra recept:)