Rabarber och jordgubbspaj med kokoskrisp

Lättlagad middag idag

Rabarber och jordgubbspaj till efterrätt

2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
1.5dl kokos
1.5 dl strösocker
2 tsk bakpulver
200 g smör
2 msk vanlijsocker
rabarber (2/3 delar)
jordgubbar (1/3 del)
kanel
råsocker
potatismjöl

Smält smöret. Blanda  mjöl, havregryn, kokos, strösocker, bakpulver, vanlijsocker och det smälta smöret. Låt stå i kylen c 30. Dela rabarber i små bitar och dela jordgubbar. Fyll en pajform med rabarber och jordgubbar och pudra över lite potatismjöl,råsocker och kanel. Strö över pajdegen.

Grädda i nedre/mitten av  ugnen i 200 grader c 25 min

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.