Sunwing Bangtao Beach

Regn och rusk i Sävedalen men vi lever fortfarande på vår underbara semester. Var i Thailand på Bangtao Beach. En lååååångt och jättefin strand i närheten av Phuket. Hela “samhället” kretsade vid stranden och där solade och badade vi på dagen och på kvällarna åt vi middagar framför solnedgången. Var ett lugnt ställe där avkoppling kom i första hand och inga måsten någonstans

Var vår “premiär” för  Sungwing som är Vings familjehotell riktar sig till barnfamiljer. Har varit lite skeptiskt men detta hotellet var verkligen helt grymt. Låg precis vid strandkanten med flera mysiga poolområden omringade av palmer. För barn fanns Lollo och Bernie klubben med massa roliga aktiviteter och för vuxna fanns massage, gym, yogaklasser, barer mm.

Resen var smidigt med direktflyg och kort transfer, sånt man uppskattar med en 3 åring och en 7 åring

När man kommer hem från en resa är man alltid sugen på nästa. Vill alltid prova någon nytt men hit är inte omöjligt att vi återkommer någongång medans barnen är små

Blir ni sugna på att läsa mer så besök hotellet på Ving (Sunwing Bangtao Beach). Bjuder på några glimtar från våra veckor

 

 

3 thoughts on “Sunwing Bangtao Beach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.