Detox, dag 5 av 7

Idag mår jag hur bra som helst! Känner mig otroligt ren och fräsch i kroppen och hud, mage å allt är i toppform. Helt klart värt uppoffringen. Idag gav jag mig till och med på ett träningspass och känner att krafterna börjar komma tillbaka. Var lite orolig över att jag skulle klara en veckan men det fixar jag lätt, blir lättare och lättare

Dagen har sett ut såhär

  • Varmt vatten med 1/2 pressad citron
  • Frukost – 1 ägg, fröknäcke (recept finns sen tidigare), soyayoghurt med banan, kiwi & hasselnötter
  • Lunch – Broccoli, sparris och tryffelsoppa med regnbåge
  • Mellis – Selleri
  • Middag – Kalkon och rotfrukter&grönsaker i ugn (sötpotatis, palsernacka, paprika, champinjoner)

Dryck – 1 espresso och vatten i mängder av varianter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.