2013

Då var snart 2013 över. Har varit ett grymt kul och intensivt år. Just nu gör jag nog ingenting i livet som jag inte trivs med. Stortrivs på jobbet, umgås med min familj och vänner på fritiden, tränar och gör så mycket roliga saker jag hinner. En riktigt härlig känsla! Under 2014 skall jag satsa på att inte förändra speciellt mycket men att försöka att planera livet lite bättre för att stressa ner en aning och hinna med mer roliga saker. Önskade mig fler timmar på dygnet av tomten men tyvärr fick jag inte det i år heller så jag får hitta något annat sätt 😉

 

Här kommer några guldkorn från mitt 2013…

Släktkalas på Råholmen en härlig sommarhelg

Barcelona med mitt “kärra tjejgäng” och firade att vi fyllde 30

Samlade mina nära och kära på 30 års kalas

Midsommar i svensk sommar när den är som bäst

Det var några från alla härliga minnen 2013, ser fram emot massa nya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.