The Butcher`s market

Julledigheten har börjat på bästa sätt. Massa julstök med familjen varvat med tjejmys. I söndagskväll möte jag upp Marie & Terre på stan för att testa ett nytt (tror jag) hamburgeställe. Det sägs vara New York inspirerat och där har jag inte varit men det är precis såhär jag tänker mig att det är. Såhär ska en hamburgare smak helt enkelt! Förutom god mat så var lokalen skönt avslappnande, personalen var trevlig och trotts att stället skrek att man skulle dricka öl så serverades ett urgott rödvin

Litet minus för att volymen på musiken ökade lite väl mycket när personalen diggade musiken men lite charm i det också

Bilden är stulen från google. Stället hittar ni här http://www.butchersmarket.se/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.