Skirat smör med färsk tryffel

Ohhh my good! Detta smakar som himmelriket. Har aldrig haft en färsk tryffel i mitt kök tidigare men jag hoppas inte det var sista gången. Fick en hel svart kroatisk tryffel av en godhjärtad vän och njöt av varenda tugga

Godast var nog att skira smör och ha i riven tryffel på slutet. Åt det till allt möjligt och fick allt att smaka gudomligt. På bilden nedan rev jag zuccini i långa bitar och vände snabbt i kokande saltat vatten och låt rinna av och sen rejält med smör på och flingsalt….mmmm!

Om man inte har färsk tryffel tror jag säkert det går att efterlikna med tryffelolja, är det bara lite likt så är det värt det

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.