30 år!

Nu var det bra längesen jag delade med mig av något. Haft fullt upp med kräftskivor, jobb, vardagsliv och inte minst har jag gått och fyllt 30! Ingen kris så långt ögat kan se och jag firade dagen med att samla mina goda vänner från olika håll och hade en helt fantastisk kväll

Bjudet på ett par bilder från kvällen och recept på godaste rätten på buffen! En gammal favorit fast gjord på regnbåge istället för lax (egenfångad av sambon, lyxigt värre). Fler recept dyker upp senare!

Mycket mat blev det!

Jag gillar att servera några rätter portionsvis när det är buffe. Den håller sig fräsch och man slipper blanda för mycket på tallriken

 

Denna rätt är svårslagen! Recept här

 

Tack alla vänner som var med och gjorde min dag helt perfekt!

 

2 thoughts on “30 år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.