Salladswrap

Finns flera olika salladsorter som passar utmärkt att fylla istället för bröd. Roman eller endiver gillar jag mycket. Fräschare och betydligt nyttigare än bröd. Blev två olika varianter på middagsbordet. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken av dessa som var godast, ni får helt enkelt testa båda =)

 

Variant 1. Lättstekt lax, hackad rödlök, dressing av soya/chili/ingefära

Variant 2. Pulled pork & hackad rödlök

 

3 thoughts on “Salladswrap

  1. Hej!

    Jag har läst din blogg i ca 1,5 år och jag gillar verkligen alla recept!

    Trist att du inte bloggar så ofta längre, men jag antar att tiden försvinner med två små söta barn och jobb:)

    Kram Stina

    • Hej, tack för din kommentar! Glad jag blir. Tiden räcker inte till just nu men hoppas själv jag är på banan snart. Saknar att blogga! / Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.