Snabb kladdkaka lchf

Hej chokladmonster! Här kommer en lite figurvänligare kaka. Supergod och mastig, som chokladkaka ska vara. Jag gjorde 2 portioner av receptet men inte ens jag orkade äta upp så nästa gång gör jag 4 portioner av detta

 • 4 msk kakao
 • 6 msk mandelmjöl
 • en nypa salt
 • 1/2 tsk bakpulver
 • 1 tsk vaniljpulver
 • 4 msk stevia strö
 • 2 msk smält kokosolja
 • 6 msk mjölk

Blanda alla torra ingredienser. Rör i resten. Häll i formar och tillaga 1 i taget på full effekt 1 min i micor. Servera med vispad grädde och hallon

9 thoughts on “Snabb kladdkaka lchf

 1. Den här vår ju huur bra somnhelst!!! Grym konstens, kändes verkligen inte som en “nyttig” kaka. O snabb!!! 🙂 tack!

  • Kul att du gillade den! Jag har bakat den flera gånger redan, så god =) Går att göra dubbelsats och förvara i kylen och bara slänga in i micron när man blir sugen.

 2. Hej
  Bra recept men tyckte den var lite stark. Kanske beror på att jag tog sukrin ist för stevia. Ska minska kakaon och öka sukrinet nästa gång. 🙂
  Tack för receptet 🙂

  • Kul att du testat! Jag brukar ha ganska lite sötning men gillar den starka kakao smaken. Hoppas du hittar lagom mängd för din smak. Olika kakao smakar olika mycket också, kanske vi hade olika /Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.