“Ska vi äta middag till frukost mamma?”

Det frågade Wilma mig när vi kom ner till nedanvåningen kl 7 imorse. Och det var ingen dum fråga för hela köket doftade ljuvligt av 4 kg pulled pork som lagat sig själv inatt. Idag ska jag ställa till med kalas och på meny står just detta med div tillbehör.

Många har pratat med mig om denna rätt och säger att det är för svårt eller “jag har inte tid”. Men det är precis sånna här rätter som alla kan göra. Långkok är bara som en liten tröskel man måste komma över sen är man fast.

Detta tog mig 15 min igår och 15 min idag sen fixar den resten själv. Under tiden var jag ute och roade mig och drack vin och åt gott med 49 (!) andra matbloggare (mer om det senare) . Nu ska det bakas kladdkaka med dajmgrädde!

En tidigare pulled pork middag

6 thoughts on ““Ska vi äta middag till frukost mamma?”

  1. Långkok är ju grymt, och så otroligt mycket enklare än det låter. Nu blev jag riktigt hungrig, men något långkok har jag inte att smaka på idag… Det blir nog typ snabbaste snabba – omelett! Trevligt att träffa dig igår också – hoppas det blir fler gånger!

  2. Pulled pork ligger i “to do” högen. Är ju så gott! Älskar långkok. Tar ju oftast mindre tid än annan mat förutom att man bör hålla sig hemma.
    Kul att träffas igår. Gruppen på FB heter matbloggare i göteborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.