Lax med fetaost, basilika & pinjenötter

En lättlagad och lyxig fiskrätt på 20 min. Perfekt för vardagar med lite tid eller varför inte till fest med en krämig pasta brevid

  • Lax / regnbåge
  • Fetaost
  • Basilika
  • Pinjenötter
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja

Lägg laxen i en ugnsfast form. Salta och peppra. Mosa fetaosten tillsammans med hackad basilika. Lägg över fisken. Strö över pinjenötter. Tillaga c 15 min i 200 grader

På tallriken ligger också egen odlade ärtor och blomkålsmos

 

3 thoughts on “Lax med fetaost, basilika & pinjenötter

  1. Det här blev middag idag, kanon! Jag serverade moset till men det gick inte hem hos Thilda. Hon frågade: äter Wilma detta ; )

  2. Pingback: Den som spar han har…. | Lisas Godbitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.