Knäckebröd med majsmjöl

Detta knäckebrödet blev helt galet gott! Och så lättlagat att vem som helst klarar av det. Finns alltså ingen anledning att inte sätta igång att baka

Total njutning är att äta det med mögelost (blå castello) och hemlagad björnbärsmarmelad, recept kommer!

2dl majsmjöl
1dl solrosfrön
1dl sesamfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl rapsolja
1,5 – 2dl kokhett vatten
flingsalt
Blanda samman allt utom flingsalt och tryck ihop till en deg. Bred ut med slickepott/händerna tills det täcker en hel plåt (jag hade bakplåtspapper under). Strö över flingsalt och tryck in det lite i degen

Grädda i mitten av ugnen i 150 grader c 1 tim

4 thoughts on “Knäckebröd med majsmjöl

  1. Ett tips: Kavla ut mellan 2 bakplåtspapper så blir det kanon, tunt och täcker hela plåten. Mina barn älskar det här knäcket.
    Pst: Tack för en jättefinblogg. Mycket goda recept och bilderna är kanonfina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.