Rostade kokosflarn

Jag läser många matbloggar och kokosflan över gröt/yoghurt/kesella/glass dyker upp lite här och var. Tänkte att det måste man ju kunna gör själv. Men vänta nu. Det har jag ju redan gjort! Hur kan jag förträngt detta? Det var ju hur gott som helst och inte svårt alls

Rostade kokosflarn : Dela en kokosnöt och ta bort det hårda skalet. Strimla kokos köttet tunnt. Rosta i ugn 125 grader i c 30 min, tills den får färg och blir knaprig. Stäng av ugnen och låt kokosen torka.

One thought on “Rostade kokosflarn

  1. Tusen tack för tipset!! Den där kokosnöten har legat i fruktskålen ett bra tag nu och blängt surt på mig, men nu vet exakt vad jag ska göra med den 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.