Gratinerade kronärtskocksbottnar

Jag har förstått att alla inte gillar kronärtskocka, mycket märkligt om ni frågar jag. Jag älskar det. Här har jag använt bottnar på burk och fyllt och gratinerat. Gott tillbehör till middagen

  • Kronärtskocksbottnar
  • Pesto
  • Riven ost

Fyll bottnarna och strö över riven ost. Gratinera högt i ugn 5-10 min på hög värme

4 thoughts on “Gratinerade kronärtskocksbottnar

    • Ja då måste du prova! Prova både detta och ät den som den är. Absolut är godast att köpa en hel färsk och koka den. Sen äter man “bladen” och doppar i smör och salt. Till slut är det bara botten kvar och den lägger man en klick smör och lite salt på. Det är vansinnigt gott! Lite pilligt men googla så får du upp bilder på vad man äter och vad man tar bort. Värt besväret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.