Tack Borgeby Kryddgård!

Idag räddade en halv påse av denna kryddblandning vår middag. Tänkte experimentera mig fram till en räksoppa men hade ingen fantasi alls. Hittade denna i skafferiet och det krävdes inte så mycket mer för att få en riktigt god soppa. Älskar denna typen av “räddare i nöden” produkter.

Detta märke har massa goda kryddor och andra saker, tex lakritspulver som jag älskar! Finns i denna webbutik men även i andra affärer. Påsen nedan är köpt i butiken Olivolja i Haga Göteborg. http://borgebykryddgard.jetshop.se/

Räksoppan blev till av kryddblandningen ovan, vitt vin, räkfond, grädde, tomatpure, färsk dill och bladpersilja, räkor & lax.

2 thoughts on “Tack Borgeby Kryddgård!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.