Chokladtårta deluxe

Jag lyckades! Jag vet inte om jag vågar ge den 10 poäng av 10 möjliga men det är absolut en 9 + iallafall 😉 Man behöver inte ens välja mellan ljus, mörk eller vit choklad. Här får man allt. Gillar ni choklad vågar jag lova att ni kommer älska denna. Ta en liten bit i taget, den är god och mastig…precis som det skall vara

Chokladtårta deluxe:

Lägg en tårtbotten längst ner, bred på hälften av den vita chokladkrämen, en tårtbotten till, ett lager vit chokladkräm, en tårtbotten till. Bred chokladfrosting runt sidorna på tårtan och tunt ovanpå. Spritsa resten av frostingen till små toppar. Dekorera med kulor. Går också bra såklart att bara bre på krämen och dekorera med tex riven choklad. Gör gärna tårtan dagen innan så den får dra till sig

Vit chokladkräm:

  • 100 g vit choklad
  • 3 dl grädde

Smält chokladen och låt svalna. Vispa grädden ganska hårt. Vänd i chokladen

Mjölkchokladfrosting:

  • 200 g mjölkchoklad
  • 200 g färskost
  • 50 g mjukt smör
  • 50 g florsocker

Smält chokladen och låt svalna. Vispa färskost, smör och florsocker. Tillsätt chokladen och vispa fluffigt med elvisp.

 

 

9 thoughts on “Chokladtårta deluxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.