Hallon & lakrits remmar

Jag var mycket skeptiskt till detta men det var inte alls dumt. Vet inte riktigt vad man skall jämföra det med men blir lite sega och söt syrliga med mycket smak av hallon och så lakrits på det, mycket lakrits skall det vara

  • 500 g frysta hallon
  • 2 tsk lakritspulver till smeten
  • ev 1 tsk sötningsmedel
  • lakritspulver att pudra med, så mycket man vill

Tina hallon och låt dom rinna av. Mixa tillsammans med lakrits pulver (och ev sötningsmedel). Bred ut på bakplåtspapper till ett tunnt lager. Ställ i ugnen på 50 grader i c 8 tim. Ta ut och dra bort bakplåtspappret (går det inte behöver dom nog stå längre). Pudra över lakritspulver och klipp i remsor. Snurra till rullar eller klipp i andra valfria bitar. Lägg upp på fat och stö över ytterligare lite lakritspulver

Tips! Sätt in dom i ungnen när ni lägger er så är dom klara på morgonen

Jag tackar http://bodycomf.blogg.se/ för receptet

10 thoughts on “Hallon & lakrits remmar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.