Matjesill med brynt smör

Detta var bara en av alla godsaker som stod på påskbuffen i år. All god mat tillsammans med det trevliga sällskapet gjorde påsken lika trevlig som väntat

  • Matjesill
  • Kokt hackat ägg
  • Gräslök
  • Rödlök
  • Smör

Lägg matjesill på ett fat. Toppa med ägg, gräslök och rödlök. Bryn smör i en kastrull och låt svalna. Häll över sillen innan servering

Varmröktlax tårta, en favorit i repris http://lisasgodbitar.wordpress.com/2011/04/25/pask-och-fodelsedagskalas/

Bästa snapsen med mynta och citron, direkt från frysen http://lisasgodbitar.wordpress.com/2011/07/25/snaps/

Killarna stod för den obligatoriska kvälls grillningen i ett kallt men fint påskväder

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.