Choklad och jordnötsrutor

Sökes: Dig som älskar choklad i mängder och jordnötter

Finnes: Underbart gott godis som tillfredställer chokladbegäret mer än väl

  • 100 g mörk choklad
  • 3 msk jordnötssmör osötat
  • 2 msk hackade cashew nötter
  • 3 msk grovt hackade jordnötter
  • 2 msk grädde

Smält chokladen över vattenbad. Häll 1/3 del i botten av en form. Jag använde en väldigt liten för att få den hög, går lika bra att ta en större och göra plattare kakor. . Låt stelna framme eller i kyl. Rör ner grädden i chokladen som är kvar. Lägg 1/3 av chokladen i en kastrull tillsammans med jordnötssmör, cashewnötter och 1 msk jordnötter. Sätt på låg värme och rör om tills det blir lite mjukare. Bred den över chokladen. Häll över resterande choklad och strö över resten av jordnötterna. Låt stå i kylen en stund, skär i bitar innan det stelnat för mycket

7 thoughts on “Choklad och jordnötsrutor

  1. Hej! Tack va kul att du gillar den! Både vår maxi och ica supermarket har det. Fråga personalen! Det kan stå ibland baksaker, ekolokiska varor eller utländska varor. Det är värt att leta efter! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.