Kycklingpytt med curry och bladspenat

Fick frågan om fettsnål och billig mat och det blev det ju faktiskt idag. Kycklingpytten blev riktigt god med smak av curry och mycket hetta, älskar stark mat! Gör man inte det kan man bara utesluta chilin. På tallriken hamnade också en stekt cabanoss 98% kötthalt

  • 2 kycklingfileer
  • 1 gul lök
  • 1 röd chili
  • curry
  • paprikapulver
  • salt
  • peppar
  • 3 nävar fryst bladspenat
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • rapsolja

Skär kycklingen i bitar och finhacka lök & chili. Fräs i rikligt med rapsolja. Krydda med massa curry och lite paprikapulver, salt och peppar. Lägg i bladspenaten och stek en stund till. Smula i buljongen och häll över vattnet. Låt puttra 5 min

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.