Rester och barnbus

Idag har jag fått hjälp av min vän Jessica och äta upp lite rester från veckan. Det är en av de bra saker man kan ha vänner till 😉

En bit lax, gårdagens skagenröra och så lite sallad till det.

Massa bus!

Såhär såg laxen ut innan den blev rester. Jag tillagade den+grönsaker i ugn med rapsolja, salt och peppar. C 20 min i 175 grader. När det var klart dränkte jag laxen i en marinad av riven ingefära, hackad chili, raspolja och soya. Så gott!

7 thoughts on “Rester och barnbus

  1. Gjorde något jag borde göra oftare idag – provade ett av dina recept. Kyckling i wasabi, ingefära och soyamarinad. Smaken var jättegod men det blev lite torrt. På’t igen och göra mer marinad så kommer det nog bli en favorit! : ) Såg dessutom att kanal 7 ska ha någon typ av kak/desserttävligt. Anmäl dig! : D

    • Va kul Cicci, eller tja att du provade, inte att det blev lite torrt =) Testa mer marinad som du skriver eller att ha den lite kortare i ugnen. Den skall inte vara “Tesse vänlig” haha 😉 kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.