Pizza, low carb

Igår blev det pizza till middag, gott! Praktisk också då man kan slänga på vad man har hemma. Jag älskar att toppa med färsk sallad efter den är gräddad, gärna ruccola

Pizzadeg 2 plåtar

  • 8 ägg
  • 8 msk vatten
  • 3 dl kokosmjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 8 tsk fiberhusk
  • 4 tsk bakpulver
  • 4 msk oregano
  • 2 tsk salt

Vispa ägg poröst. Rör i vatten. Blanda de torra ingredienserna och rör sedan i. Kavla ut på en plåt/bakplåtspapper penslad med olja. Använd plastlim mellan då degen är kletig. Tilllaga 7 min 200 grader. Ta ut och topppa med valfri topping och tillaga c 10 min i ugn

Topping innan gräddning:

  • Passerade tomater
  • Riven prästost
  • Skinka
  • Soltorkade tomater + marinaden
  • Feferoni
  • Hackad bladpersilja
  • Skivade tomater
  • Gröna oliver

Topping efter gräddning:

  • Ruccola
  • Olivolja
  • Flingsalt

3 thoughts on “Pizza, low carb

  1. Pingback: Tacos x 2 | Lisas Godbitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.