Äggvitekaka

Här kommer ett trevligt sätt att få i sig nyttiga proteiner

Äggvitekaka, 1 portion

  • 2 äggvitor
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 krm kanel

Vispa 2 äggvitor med vaniljpulver och kanel. Dom skall vara rejält vispade så man kan vända på skålen utan att dom åker ur. Olja bakplåtspapper och bred ut till en cirkel alt två små. Grädda i 200 grader c 10 min.

Varv/toppa med kesella och toppa med rostad kokos

Kesellatopping

  • 1 dl kesella
  • 1/2 dl hallon och blåbär
  • ev 1 tsk sötning

Rostad kokos hittar ni här: http://lisasgodbitar.wordpress.com/2012/02/15/rostade-kokosflingor/

6 thoughts on “Äggvitekaka

  1. Jag är urusel på kameror och kort! Skall se om jag hittar rätt bland inställningar. Jag borde ta och köpa mig en “riktigt” kamera och lära mig ta riktigt härliga matbilder. Får bli mitt nästa projekt 😉 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.