Panerade fiskbullar med lime och chili

Dessa fiskbullar blev riktigt smarriga! Serverade med en pepperrotssås och broccoli & sparris steka i rapsolja.

Fiskbullar:

  • 400 g torsk
  • 1 ägg
  • 2 lime, saft och rivet skal
  • 1 röd chili
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • salt
  • peppar
  • pofiber (eller ströbröd)
  • rapsolja

Hacka  grovt och mixa allt utom pofiber. Forma till små bullar. Lägg pofiber och salt på ett fat och täck bullarna runt om. Stek någon minut på varje sida i rikligt med rapsolja

Pepparrotssås:

  • 2 dl creme fraich
  • 2 msk majonäs
  • 2 msk riven färsk pepparrot
  • 2 tsk dijonsenap
  • salt
  • peppar

Rör ihop och servera

Pofiber ser ut såhär och finns i vanliga mataffärer. Används istället för ströbröd för oss som vill hålla kolhydraterna borta

6 thoughts on “Panerade fiskbullar med lime och chili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.